Jyväskylän sumuiset aamut

Olen saanut uuden pimiön. Tarkemmin ottaen muutin hiljattain yliopisto-opintojen alkamisen vuoksi Jyväskylään, ja uudessa asunnossa on kylpyhuone, joka sopii varsin hyvin pimiöksi.

Muuttokiireet ovat hieman syöneet bloginkirjoitus- ja kuvausintoa, mutta osittain uuden kaupungin ansiosta kuvaaminen maistuu jälleen. Jyväskylässä on muun muassa hienoa arkkitehtuuria, jossa riittää hämmästeltävää pidemmäksikin aikaa.

Tänään koeajoin kylpyhuoneen pimiökäytössä, ja hyvinhän se tuntui toimivan. Tässä tuloksia: Polkupyöriä Veneitä Tampereella

Tampereen-kuva oli jäänyt lojumaan kehittämättä parin kuukauden ajaksi, mutta näytti voivan aivan hyvin ja kehittyi nätisti.

Lisää neulanreikäotoksia Jyväskylästä on tulossa pian! Digikuvia en tänne normaalisti paljon postaile, mutta pakko näyttää kuitenkin pari. Muutaman viime päivän aikana on ollut harvinaisen sumuista. Tänään pakotin itseni ylös sängystä ja kuvaamaan, kun huomasin ikkunasta hernerokkanäkymän.

Opinahjo Ylistönrinne

Uusia kuvauskokeiluja on myös luvassa. Esagraphy-blogissa oli mainio ohje makrolinssin rakentamiseen. Ohje on tarkoitettu digijärkkärille, mutta erityisesti kiinnostaa, kuinka tuosta saisi oman laatikkokameraversion aikaan. Aion ottaa selvää!