Kevät tulee

Kevät tulee, ja niinpä minäkin olen taas aktivoitunut neulanreikäpuuhissa. Tein viime syksynä uuden kamerankin, mutta pahaksi onneksi se jäi silloin kunnolla testaamatta alkutalven synkkyyden vuoksi. Nyt valoa riittää taas, ja kuvia on taas saanut otettua.

Uusi purkki Uusi purkki on suorakulmainen — on välillä ihan mukavaa ottaa vääristymättömiäkin kuvia. Aiempaa purkkia pienemmän kokonsa takia tämän tuottamat kuvat eivät ole aivan yhtä teräviä, mutta varsin kelvollisia silti. Alla pari kuvaa Jyväskylästä kuluneen viikon ajalta.

Lutakko Tunneli Vanha purkkikin palvelee yhä tarkoitustaan: Satama

Kyllästyin blogin alustana toimineeseen WordPressiin, ja päätin kevään kunniaksi vaihtaa toiseen ohjelmaan nimeltä Jekyll. Teemaksi otin suoraan Hyde-nimisen teeman, joka tuntuu istuvan tälle sivulle hyvin. Sisältö on sama kuin vanhalla sivulla, ja toivon, että innostun tuottamaan uutta sisältöä nyt vähän tiuhempaan.